Over Ons

QSmart maakt gebouwen klaar voor de toekomst.

De faciliteiten in een woning of gebouw dragen bij aan de woon- of werkervaring van uw klanten. Willen zij een snelle internetverbinding op elke verdieping, weten hoeveel stroom zij verbruiken of hun huis beveiligen tegen inbrekers? Wat de wens ook is, wij helpen met een elektrotechnische oplossing.

 

Elektrotechniek zit in ons DNA

QSmart is gespecialiseerd op alle vlakken van elektrotechniek. Van het plaatsen van slimme meters tot het installeren van beveiliging- en domoticasystemen. Ook voeren wij dagelijks onderhoud uit. Zo maken we gebouwen klaar voor de toekomst.

Elektrotechnische installaties

Klantgerichtheid en kwaliteit, daar staan we om bekend. Onze gecertificeerde experts verzorgen installatiewerkzaamheden en onderhoud voor grote merken, zoals Liander, Tele2, Niko Nederland en bedrijven in de zonnepanelensector. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks onderhoud, het installeren en het vervangen van elektrotechnische installaties.

Vriendelijk, veilig en snel

We leveren technische support aan zorglocaties, bedrijfspanden, wooncomplexen en bij mensen thuis. Onze experts zijn vriendelijk, werken veilig én snel. Wel zo prettig, want zij zijn immers het gezicht van uw product.

Altijd bereikbaar bij storingen

Voor het optimale woon- en werkgenot is het nodig dat apparaten goed onderhouden worden. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar om storingen en acuut onderhoud op te vangen. Onze helpdesk is telefonisch altijd bereikbaar, zelfs ‘s nachts.